Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@07:01:44 GMT

ماکروگرافی، جلوه‌ای باشکوه از آفرینش + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۹۱۷۵

ماکروگرافی، جلوه‌ای باشکوه از آفرینش + تصاویر

عکاسی ماکرو یا ماکروگرافی این روزها یکی از سبک‌های مورد علاقه عکاسان است. سبکی که در آن سوژه از نمای نزدیک و در ابعادی بزرگتر و واضح‌تر از آنچه در طبیعت دیده می‌شود به تصویر کشیده می‌شود. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۶ اجتماعی محیط زیست نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عکاسی ماکرو یا ماکروگرافی این روزها یکی از سبک‌های مورد علاقه عکاسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبکی که در آن سوژه از نمای نزدیک و در ابعادی بزرگتر و واضح‌تر از آنچه در طبیعت دیده می‌شود به تصویر کشیده می‌شود.

امید گلزار، عکاس ماکرو، که تصاویر زیبایی را از بلورهای برف و حشرات ثبت کرده به تسنیم می‌گوید: تحصیلاتم را در رشته عکاسی آغاز کردم. ابتدا با دوربین کامپکت شروع به عکاسی کردم و در اولین عکس متوجه شدم که دنیای کوچک اطراف ما از جزئیات بزرگی برخوردار است. سه سال بعد توانستم از عهده خرید یک دوربین DSLR برآمده و با معکوس کردن لنزهای واید به بزرگنمایی مطلوب برسم. از آن زمان، عکاسی را به صورت حرفه ای و به سبک ماکرو دنبال می‌کنم.

وی در خصوص ماکروگراف‌هایی که از بلورهای برف ثبت کرده می‌گوید: دانه‌های برف از اشکال گوناگونی برخوردارند اما مشاهده تفاوت آنها با چشم غیرمسلح ممکن نیست. همین سبب شده بود عکاسی از دانه‌های برف همواره برای من جاذبه داشته باشد. از همان آغاز که با دوربین کامپکت کار می‌کردم توانستم  اولین عکسها‌یم را در محیطی که دمای مناسبی هم نداشت از دانه‌های برف بگیرم که البته کیفیت رضایت‌بخشی نداشت. از آن پس با به‌روز کردن تجهیزاتم توانستم تصاویری ثبت کنم که نمایشگر پیچیدگی مولکول‌های آب سازنده این دانه‌های سفید باشند.

گلزار  با بیان اینکه به منظور عکاسی از بلورهای برف باید مناطق سردسیر را انتخاب کرد تا پیش از ذوب شدن بلورهای برف زمان کافی برای عکاسی در اختیار باشد ادامه می‌دهد: من تجهیزات میکروسکوپی خریداری کردم، دوربین را با تبدیل مخصوص به پایه میکروسکوپ وصل کرده و عکاسی با بزرگنمایی بالا را شروع کردم.

وی یادآور می‌شود: برای تهیه تجهیزات تصویربرداری از دانه‌های برف باید ویژگی‌هایی را در نظر گرفت. مثلا این تجهیزات باید در درمای زیر صفر درجه مقاوم باشند. تجهیزاتی که برای عکاسی از دانه‌های برف استفاده می‌کنم عبارتند از دوربین کانن 50 دی (Canon EOS 50D)،‌ بلوز (فانوسی) برای تنظیم بزرگنمایی، دو عدد لامپ LED از سمت چپ و راست، دیفیوز شده با ظروف پلاستیکی،‌ عدسی میکروسکوپ 4x و 10x، ریموت کنترل برای شات زدن بدون لرزش، میکروسکوپ، لام برای نگه‌داشتن نمونه.

این عکاس ساکن تبریز ادامه می‌دهد: آنچه با چشم غیرمسلح دیده می شود تن سفیدپوش شهرهاست، اما در دنیای میکروسکوپی بلورهای کریستالی، ساختار این دانه ها بلوری قابل دیدن است. دانه‌هایی که اغلب بی‌رنگ هستند اما هر از گاهی از رنگدانه‌هایی زیبا برخوردارند.

گلزار در پایان، علاقه‌مندان عکاسی ماکرو را به مطالعه و تمرین هرچه بیشتر دعوت کرده و می‌گوید: هرچند یکی از مشکلات کار تخصصی و حرفه‌ای در این سبک، هزینه‌های سنگین تجهیزات است اما  با تجهیزات حداقلی هم می‌توان شاتهای خوبی گرفت. جدیدا با گوشی‌های موبایل عکس‌های قابل قبولی در سبک ماکرو به ثبت رسیده. علاقه‌مندان، فعالیت‌شان را منوط به  تهیه تجهیزات گران قیمت نکنند. انتخاب زمان و مکان مناسب برای عکاسی یکی از بزرگترین ملزومات این سبک است.

 


شکار زنبور عسل توسط عنکبوت



پشــــــــه



سرگین غلتان


شکار عنکبوت توسط عنکبوت بزرگ

 

انتهای پیام/

R7856/P1014142/S2,23/CT8

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • زبان از بیان خدمات آیت الله جزایری برای انقلاب قاصر است
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • (ویدئو) ورود باشکوه بایرن‌مونیخ به استادیوم برای بازی با رئال مادرید
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد